Egyedi nyílászárók > Nyílászáró - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Egyedi nyílászárók > 7 weboldal. Kategória leírása: Egyedi nyílászáró gyártás, tervezés. Egyedi ajtó gyártás. Egyedi nyílászáró adás-vétel.

nyilaszaro.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Egyedi télikertek építése
http://www.telikert.org

A télikert a fény és a tér összhangja, egy különleges hangulatú helysége, ahol a természetben érezheti magát, és emellett a családi otthon meghatározó helysége. A jól megtervezett lakótélikert egész évben használható a lakás szerves részeként, azzal a plusz természetközeli érzéssel, amire oly sok ember vágyik az otthonában. Ha Ön szereti az otthonába beáramló reggeli napsugarak simogató melegét, a természetes nappali fényeket, valamint a légies könnyedséget lakásában, keressen minket, és mi ingyenesen elkészítjük a helyszíni felmérést, valamint az árajánlatot.

Egyedi télikertek építése
Egyedi nyílászáró gyártás
http://www.egyedi-asztalos.hu/ajto-ablak-nyilaszaro.html

Egyedi nyílászárók közvetlenül a gyártótól. Fa ajtók, ablakok kiegészítőkkel rövid határidőre. Bérfestést, fa felületkezelést is vállalunk!

Egyedi nyílászáró gyártás
Üvegajtók dekorált kivitelben is
http://www.andrasdekor.hu/uvegajtok

Üvegajtók készítése egyedi megrendelés alapján. Tokkal vagy tok nélkül, fogantyúval, kilinccsel vagy tolópajzzsal. A fényt átengedi, de elválaszt és hangszigetel. Modern és elegáns eleme lehet a lakásnak, irodának.

Üvegajtók dekorált kivitelben is
Télikertek minőségi nyílászárókkal
http://telikertepites.net/

A Caribi Pub Kft. vállalja télikertek építését Magyarországon, Ausztriában, Svájcban és Németországban is. Egyedi tervezés és minőségi nyílászárókat, ablakokat használunk, hogy a télikert hosszú távon problémamentesen tudja kiszolgálni. A télikertek jelentősen csökkenthetik a fűtésszámlánkat a hőszigetelő hatásának köszönhetően, továbbá pozitív hatással vannak az emberi szervezetre is.

Télikertek minőségi nyílászárókkal
Egzotikus fából ajtó - KM Par-Ker Kft.
http://parketta-padlo-intarzia.hu/butor-belter/egyedi-ajto

A KM Par-Ker Kft. rétegelt szerkezetű, tömör fa vagy furnéros beltéri ajtókat készít megrendelésre. A hagyományos fa anyagokon kívül trópusi faanyagokat is felhasználunk a nyílászárók esztétikus megjelenéséhez, pl. kámfor, imbolya gyökér, paliszander stb. A díszítéshez intarzia berakást vagy fafaragást is választhatunk. Az egyedi ajtó számos előnye mellett kiemelkedő szempont, hogy minőségi anyagokból készül, s saját ízlésünk szerint alakíthatjuk a méretet, stílust, felületkezelést stb. KM Par-Ker Kft. bemutatótermei: 1047 Bp., Baross utca 92-96.; 1117 Bp., Szerémi út 7. (Aaron Parkett)

Egzotikus fából ajtó - KM Par-Ker Kft.
Mega-Tolóajtó Kft. (Budapest)
http://mega-toloajto.hu

Cégünk beépített gardróbszekrények, tolóajtós beépített szekrények és gardróbszekrények, valamint térelválasztó tolóajtók tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. A tolóajtó a lakás bármely részén praktikus megoldást jelenthet, hiszen segítségével rengeteg helyet takaríthatunk meg. A gardrób ajtó tökéletes választás folyosók, előszobák beépítésénél, mivel az ajtó nyitáskor nem vált síkot, egy tükrös tolóajtó ráadásul optikailag is növeli a teret. Beépített szekrényeink segítségével a kivitelezésénél nincs holttér illetve kihasználatlan hely, valamint a tetőtér hasznosíthatatlan részeit is könnyedén beépítjük.

Mega-Tolóajtó Kft. (Budapest)
Télikert beépítés felméréssel, egyedi igények szerint
http://www.telikert-telikertek.hu/muanyag_telikert/rovid-hataridovel-teliker ...

Télikertek gyártása, beépítése fa, alumínium és műanyag nyílászárókból. Minden egyedi igényt ki tudunk elégíteni a télikert tervezése, építése során. Télikertjeink tetőszerkezete polikarbonátból készül, mely biztosítja a nagy fényt. Helyszíni felmérést Budapesten és Pest megyében vállaljuk.

Télikert beépítés felméréssel, egyedi igények szerint
Hirdetések
Oldal leírása
nyilaszaro.wyw.hu: Nyílászáró katalógus - ajtó, ablak, ablakpárkány, ablakszigetelés, bejárati ajtó, függöny, harmonikaajtó, ipari kapu, reluxa, redőny, garázsajtó. Nyílászárók festése, gyártása, szerviz.
Gyűjteményünkben 342 válogatott nyílászáró témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 342 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 7711