Reluxa, reluxa felszerelés > Nyílászáró - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Reluxa, reluxa felszerelés > 6 weboldal. Kategória leírása: Reluxa szerelő, szerelés, reluxa javítása. Reluxák gyártása, forgalmazása.

nyilaszaro.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
reluxa.com
http://www.reluxa.com/

A reluxa maximális szélessége 16 mm kivitelnél 160 cm, 25 mm kivitelnél 200 cm.

reluxa.com
Szajkó Árnyékolástechnika
http://www.szajkoarnyekolas.hu/

Szajkó Árnyékolástechnika - árnyékolás, redőny, reluxa, napellenző ...

Szajkó Árnyékolástechnika
Redőny szerelés
http://www.kondoroll.hu/

Történetünk az 1867-es kiegyezést követő években kezdődik. Akkor, amikor Magyarország néhány évtized alatt a tudományos kutatás és az ipari gazdasági fejlődés tekintetében a világ példaképévé vált. Ekkor számtalan új iparág született, köztük a mechanikus közbiztonságvédelem első jelentős hazai "zászlóshajója" Kondor Rezső Lakatosáru és Redőnygyára.

Redőny szerelés
Fareluxa, bambusz reluxa
http://www.euroland.hu/index.php?id=0.74804966&name=Reluxa&pid=155&task=view

A fareluxa, alumínium reluxa és trópusi fareluxa árnyékolók, régiesen velencei ablakzsalu (venetian blinds) a természetes anyagokat és a modern designt kedvelők ideális árnyékolója.

Fareluxa, bambusz reluxa
Alumínium reluxa - Opanszky Árnyékolástechnika
http://opanszky.hu/termekek/reluxak-leirasa/aluminium-reluxak/

Alumínium alapanyagból 16, 25, 35 mm-es lamella szélességgel gyártott reluxa. 30-40 féle színválasztási lehetőséggel, egyszerűbb, illetve korszerűbb működtetéssel, több féle típusban rendelhető. Az erős napsugárzástól hatékonyan védi lakását, irodáját, egyben növeli komfort érzetét. 25 mm -es lamellázatú reluxa feszített változatban. A feszített változat azt a célt szolgálja, hogy az ablak buktatása (nyítása) esetén, az alumínium reluxa párhuzamban marad a nyílászáróval.

Alumínium reluxa - Opanszky Árnyékolástechnika
Ismerje meg a zsaluziát (kültéri reluxa = zsaluzia)
https://www.zsaluziavilag.hu/bemutatkozik-a-zsaluzia

Hogy mi az a zsaluzia? A kültéri reluxaként is emlegetett árnyékolástechnikai eszköz az egyik legmodernebb és legtartósabb kültéri megoldás a redőny helyett, mely változatos árnyékolási tulajdonságainak hála kimagasló lehetőségeket kínál a fényszabályozás terén. Mindemellett pedig hozzájárul otthonunk hangszigeteléséhez, a magánéletünk protekciójához, a vagyonvédelemhez, elektromos kialakítás esetén pedig nemcsak kényelmes működtetést biztosít, hanem még az automatizált megoldásokra is lehetőséget nyújt.

Ismerje meg a zsaluziát (kültéri reluxa = zsaluzia)
Hirdetések
Oldal leírása
nyilaszaro.wyw.hu: Nyílászáró katalógus - ajtó, ablak, ablakpárkány, ablakszigetelés, bejárati ajtó, függöny, harmonikaajtó, ipari kapu, reluxa, redőny, garázsajtó. Nyílászárók festése, gyártása, szerviz.
Gyűjteményünkben 342 válogatott nyílászáró témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 342 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 7711